arrow_drop_up arrow_drop_down

Hoe werkt het?

Jouw unieke logo binnen 6 simpele stappen

Stap 1: Je plaatst online jouw bestelling

Wij zijn het eerste platform op het internet waarbij jij direct veilig online kan betalen. Dankzij onze winnende werkwijze kunnen wij onze prijzen reduceren en een professioneel logo ontwerp betaalbaar maken voor iedere ondernemer. Na het afronden van je bestelling ontvang je netjes een factuur in jouw mailbox.

Let op: je doet eerst de betaling en daarna kun je jouw specifieke wensen en referenties doorgeven. 

Stap 2: Je vult het vragenformulier in

Het is belangrijk dat je ons voorziet van voldoende informatie. Ligt daarom je wensen en verwachtingen duidelijk toe. Op basis van deze wensen en eigenschappen gaan wij meerdere concepten uitwerken. Hoe duidelijker jij bent, hoe beter wij aan jouw verwachtingen kunnen voldoen en des te sneller het proces verloopt.

Heb je al referenties? Upload jouw referenties gerust in het vragenformulier.

Stap 3: Wij controleren al jouw wensen

Zodra jij het online vragenformulier hebt ingevuld, controleert een van onze medewerkers het formulier op volledigheid. Wij screenen het project en controleren of we voldoende informatie hebben om het project te realiseren. Doormiddel van goede referenties kunnen wij efficiënter en sneller te werk gaan. Wij nemen persoonlijk contact met je op indien er sprake is van te weinig referenties en/of informatie.

Stap 4: Wij leveren de eerste concepten op

Binnen 48 uur leveren wij de eerste concepten van jouw unieke logo ontwerp op. Wij leveren tussen de 3 tot 5 concepten op, op basis van jouw wensen. Onze studenten passen allemaal hun eigen visie en creativiteit toe. Zo wordt elk logo gecreëerd vanuit verschillende invalshoeken en krijgt elk logo de aandacht die het verdiend.

Stap 5: Aanpassingen op basis van feedback

Zodra wij de 3 tot 5 concepten hebben opgeleverd, is het tijd voor de feedback ronde. Tijdens dit contactmoment kun jij de concepten voorzien van feedback. Het is de bedoeling dat jij één concept kiest, die wij vervolgens verder tot in detail uit gaan werken. Deze wijzigingen worden doorgaans binnen 24 uur doorgevoerd. Wat als de concepten niet volgens wens zijn? Dan beginnen wij kosteloos opnieuw op basis van jouw feedback.

Stap 6: Eindoplevering van jouw unieke logo

Nadat jij feedback heb gegeven op één van de concepten, verwerken wij de feedback tot in detail met als resultaat: het unieke logo ontwerp voor jouw onderneming. Nadat jij akkoord heb gegeven op het eindresultaat, volgt de eindoplevering. In dat geval gaan wij het logo klaarmaken en in de juiste bestandsformaten exporteren. 

Ben jij klaar voor de volgende stap?

Cookies