arrow_drop_up arrow_drop_down

Over ons

Wij maken professionele logo's betaalbaar.

Optimalisatie van het ontwerpproces

Het ontwerpproces is al decennia's lang hetzelfde. Het bestaat uit meerdere stappen waarbij communicatie centraal staat, zodat het gewenste resultaat behaald kan worden. Door het proces te digitaliseren, kunnen contactmomenten vermeden worden. Hiermee besparen we tijd en geld. De communicatie wordt digitaal vastgelegd waardoor de kans op ruis geminimaliseerd is.

Een bijdrage aan de ontwikkeling van studenten

Steeds meer digitale creatievelingen willen als freelancer gaan werken. Hiervoor heeft men een uitgebreid portfolio nodig, omdat veel klanten hiernaar vragen. Wij merken dat de jonge generatie het lastig vindt om een portfolio te bouwen. Daarom bieden wij studenten de kans om zich te ontwikkelen onder begeleiding van professionals en daarnaast een veelzijdig portfolio op te bouwen. 

Wij groeien mee in de digitale wereld

De digitale wereld groeit harder dan ooit. Ik ben van mening dat een groot deel van het ontwerpproces gedigitaliseerd gaat worden in de toekomst. Wij anticiperen daar op dit moment vroegtijdig op. Door het digitale proces kunnen wij kosten reduceren en is het mogelijk om lagere prijzen te hanteren.

Rick - Oprichter logodesygn.nl
Ik kan betaald aan mijn portfolio werken!
Ik werk met passie voor logodesygn.nl. Onder begeleiding breid ik mijn portfolio langzaam uit. Het team houdt veel rekening met mijn studie, waardoor ik nooit mijn bijbaan hoef te verkiezen boven mijn studie. Soraya - Student Grafisch Vormgeving

Een winnende werkwijze

  • Digitale communicatie van begin tot einde
  • Heldere inventarisatie doormiddel van het aanvraagformulier
  • Meerdere conceptversies op basis van jouw wensen
  • Tussentijdse correctierondes
  • Oplevering binnen 48 uur

Ben jij klaar voor de volgende stap?

Cookies